A Cal Posas fa gairebé 100 anys que elaboren els seus propis embotits, i des de fa mig any també formatges Gavarresa. És per això que el lot de formatges que us presentem inclou una somalla fantàstica de Cal posas.
El lot inclou:
-230gr de comú (llet pasteuritzada de cabra, 3 mesos de maduració, suau i apte per a tots els gustos)
-230gr de cavegó rentat amb ratafia (llet crua eco de vaca, 4 mesos de maduració, textura ferma i gust intents, rentat amb ratafia del celler cooperatiu d’Artés)
-1 peça de làctica cendrada de llet crua eco de vaca (3 setmanes de maduració, textura cremosa, 200gr)
-1 crema d’untar amb herbes, 200gr (llet pasteuritzada de cabra)
-1 somalla de Cal posas
Preu: 24 euros
Tot per rebre a casa o passar-ho a buscar per l’obrador a Artés. Repartiment al pla de Bages i Moianès.